Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε τις προσφορές μας;


   
 
 
OLYMPIC HOTEL
Ηράκλειο // 

Στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου, σε μια από τις πιο γνωστές πλατείες, την πλατεία Κορνάρου βρίσκεται το ξενοδοχείο Olympic. Το ξενοδοχείο απευθύνεται σε όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή σε αυτούς που επιθυμούν να απολαύσουν τις διακοπές τους στο Ηράκλειο.

περισσότερα
 
 
GALAXY HOTEL
Ηράκλειο // 

Το Galaxy Hotel,έιναι ένα πολυτέλες ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο του Ηρακλείου κατάλληλο για τα επαγγελματικά σας ταξίδια ή τις διακοπές. Μετά από την πλήρη ανακαίνισή του, το 2008, το ξενοδοχείο προσφέρει έναν απαράμιλλο συνδυασμό από πολυτελείς εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου, φιλικές και επαγγελματικές υπηρεσίες, ιδανική τοποθεσία και θαυμάσιες επιλογές ποτού και φαγητού.

περισσότερα
 
 
Capsis Astoria Hotel
Ηράκλειο // 

Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Ηράκλειο Κρήτης, το Capsis Astoria αποτελεί ιδανική επιλογή για διαμονή στο Ηράκλειο. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων με πολύχρονη παράδοση φιλοξενίας και εξυπηρέτησης, χτισμένο σε θέση ιδιαίτερης πολιτιστικής σημασίας, δίπλα στο παγκόσμιας φήμης Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου. Στο ξενοδοχείο ορόσημο στην πρωτεύουσα της Κρήτης, το Ηράκλειο, όλοι οι χώροι είναι διακοσμημένοι σε μοντέρνους τόνους που δημιουργούν ένα όμορφο και άνετο περιβάλλον. Σε συνεργασία με γνωστό οίκο διακόσμησης και αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, το Capsis Astoria ολοκλήρωσε την πλήρη ανακαίνιση των χώρων του και σας καλεί να το ξανα...γνωρίσετε...

περισσότερα
 
 
ATRION HOTEL
Ηράκλειο // 

Το ξενοδοχείο ATRION βρίσκεται σε μια ήσυχη γωνιά της καρδιάς του Ηρακλείου, δυο βήματα από το Ιστορικό Μουσείο, τον παραθαλάσσιο δρόμο περιπάτου και το παλιό ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου.

περισσότερα
 
 
 
Πακέτα προσφορών Αναζήτηση ξενοδοχείων Ενοικιάσεις αυτοκινήτων