Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε τις προσφορές μας;


   
 
 
GALAXY HOTEL
κάντε κράτηση
Ηράκλειο  

Το Galaxy Hotel,έιναι ένα πολυτέλες ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο του Ηρακλείου κατάλληλο για τα επαγγελματικά σας ταξίδια ή τις διακοπές. Μετά από την πλήρη ανακαίνισή του, το 2008, το ξενοδοχείο προσφέρει έναν απαράμιλλο συνδυασμό από πολυτελείς εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου, φιλικές και επαγγελματικές υπηρεσίες, ιδανική τοποθεσία και θαυμάσιες επιλογές ποτού και φαγητού.

Από το πρώτο έτος λειτουργίας του, το 1978, το Galaxy Hotel έχει φιλοξενήσει εξέχουσες προσωπικότητες σε επαγγελματικά ταξίδια ή διακοπές, καθώς και πολλές διασημότητες, αρχηγούς κρατών και άλλα σημαντικά πρόσωπα.

 

Στους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου συγκαταλέγονται τέως και νυν Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι της Δημοκρατίας της Ελλάδας και χωρών όλου του κόσμου, ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης, μέλη Βασιλικών οικογενειών και πολλοί άλλοι.

Επιπλέον, το Galaxy Hotel αποτελεί ιστορικά ένα σημαντικό σημείο της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής στην πόλη του Ηρακλείου, παραμένοντας το επίκεντρο δραστηριοτήτων κοινωνικού, συνεδριακού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Το Galaxy Hotel προσφέρει όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά και παροχές, μεταξύ των οποίων:

 

  • 127 δωμάτια στις κατηγορίες Superior, Superior Business, Executive και Executive Suites συμπεριλαμβανόμενων PURE αντι-αλλεργικών δωματίων και δωματίων μη καπνιζόντων
  • 2 Εστιατόρια: Vetri Restaurant και Per Se Lounge
  • Wellness Club με Γυμναστήριο, Χαμάμ και Αίθουσα Μασάζ
  • Μεγάλη Πισίνα γλυκού νερού και κήπους
  • Business Centre
  • 9 αίθουσες συνεδρίων

 

κάντε κράτηση
 
 
 
Πακέτα προσφορών Αναζήτηση ξενοδοχείων Ενοικιάσεις αυτοκινήτων